< Hovedmeny

Legge inn Norgesalarmen LiTE WiFi Kamera til WiFi

Denne veiledningen er for å legge in Norgesalarmen LiTE Wifi kamera mot det trådløse nettet du skal bruke den på.

PS. Dette fungerer ikke på 5Ghz nettverk, du må bruke 2.4Ghz nett for å legge den inn. Har du 2 separerte trådløse nettverk. 1 for 5Ghz og en for 2.4Ghz. Pass på at mobilen er koblet opp mot 2.4GHz Nettverket.

Har du kun 1 nettverk som switcher automatisk mellom 2.4Ghz og 5Ghz kan du:
1. Deaktivere 5Ghz midlertidlig på ruter.
2. På Android mobiler kan man se hvilket frekvensbånd du er koblet til ved å gå inn på wifi innstilling og trykke på ssid du er tilkoblet, det kan du ikke på iPhone.
3. 2.4Ghz har bedre rekkevidde en 5Ghz, hvis du går langt nok unna ruter vil mobilen bli koblet over til 2,4Ghz når signalet er dårlig nok.

Hvis du ikke klarer å få brukt 2.4Ghz nettverket kan du også koble deg på direkte wifi til wifi kamera med pc. Bruk et ip søke program for å finne ip til wifi kamera(Du kan bruke mac adresse som referanse.) Skriv inn ip på adresselinjen og logg inn. Her kan wifi info legges inn rett på kamera.

1. Resett kamera ved å stikke noe inn i hullet på baksiden av kamera for å treffe reset knapp.
2. Bruk FastLink (Øverste alternativ.)
3. Pass på at du er koblet til samme wifi ssid som kamera skal koble til og at det 2,4Ghz. Det skal stå ssid du kobler til under ready for connect wifi. Hvis det står noe annet enn din wifi så er det tegn på at nettet du kobler til ikke er 2,4Ghz
4. Og passordet som står der skal være wifi passord.
5. Pass på at mobil er i nærheten av kamera når den konfigurasjon lyden spilles av, men ikke tett innpå.(Se video som jeg sendte med for ca avstand)
6. Pass på at app har alle rettigheter den krever.
7. Bruk Norgesalarmen LiTE App og ikke de Apper som står i brukerveiledningen i pakken.