befaring_truck

FG-godkjent Grad 2

FG-godkjent Grad 2

Norgesalarmen er FG-godkjent i Grad 2. Bedrifter som har krav på seg fra forsikringsselskap om Grad 2 godkjenning, kan benytte vårt utstyr. Privatpersoner kan også få rabatt på forsikringen. Noen forsikringsselskap at alarmsentralen skal være tilkoblet alarmstasjon før de gir rabatt. Med Norgesalarmen koster dette Kr 150,- pr. måned. Rabatten må da overstige Kr 1500,- pr. år. for at dette skal være lønnsomt.

Portal -/Skytjeneste

Portal -/Skytjeneste

Gratis Portal/Skytjeneste. Sjekk hendelser, hent bilder, slå på/av alarm og styr smarthusstyringer fra hvor som helst med nettleser eller App. Motta alarmer som push-meldinger til smarttelefon og nettbrett. Med dette øker du sikkerheten, tilgjengeligheten og sparer penger i forhold til å benytte utleieaktørene.

Alarmstasjon

Alarmstasjon

Hos oss er alarmstasjontjenesten valgfri. Ønsker du å være tilknyttet forsikringsgodkjent alarmstasjon koster dette kun fra kr 150,-/mnd for private og kr 300,-/mnd for næring. Vi tilbyr vekteroppmøte fra vårt nettverk av offentlig godkjente vaktselskap mot betaling pr. utrykning.

Kjøpe eller leie

Kjøpe eller leie

Ønsker der ikke å kjøpe/invistere, har vi også mulighet til å lease ut alarmsystemet til firma. Ta kontakt og spør om et leasing alternativ så sender vi pris på både kjøp og leasing.

Tidlig varsel

Tidlig varsel

Med å sette opp utvendige kameradetektorer på uteområde på byggeplassen kan man få en tidlig varsel på et eventuelt innbruddforsøk eller vandalisme og gir en mye større mulighet for å stoppe det. Man vil også med dette beskytte utstyr som er på uteområdet.

Full fleksibilitet

Full fleksibilitet

Norgesalarmen er en ny generasjon trådløs alarm med overføring av bilder og video til smarttelefon nettbrett, pc og mac. Plugg sentralapparatet til internett og benytt vår portal/skytjeneste til fjernstyring av alarm, lys, varme, kjøl/frys og andre smarthus funksjoner. Dersom du ikke har internett kan du kjøpe et billig gsm-abonnement og fjernstyre anlegget med enkle sms kommandoer.

Å se er å vite

Å se er å vite

Norgesalarmen benytter detektorer med kamera og har også IP kamera som integrerer med systemet. Dette gir en komplett løsning med videoverifikasjon når alarmen går. Alarmene kommer som push meldinger via App eller som e-post, sms/mms. Ved mottak kan du straks avgjøre hvorvidt alarmen er skarp eller ikke. Med videoverifikasjon kan du selv ringe politiet. De har da plikt til å gripe inn. Du har også mulighet til å SE HJEM og sjekke at alt står bra til.

Midlertidlig alarm

Midlertidlig alarm

Vi har et godt alternativ for sikring av byggeprosjekt under byggeprosessen. Vår alarm er trådløs så man slipper midlertidlig kabel som henger i veien. Det er derfor også raskt og økomisk å montere. Våre detektorer har også meget lang rekkevidde slik at man kan sikrer store bygg. Vi kan levere sikret alarmkoffert med ekstra backup batteri, for at alarm kan stå i lengre perioder uten strøm.

Adresse:
iAlarm.no
Smalvollveien 44
NO-0667 Oslo

Orgnr:
987 547 227 MVA

E-post:
[email protected]

Telefon:
Hovednr.: 04357 (0+HELP)
Salg: +47 982 88 802
Service: +47 469 20 544

Sikre din byggeplass, kjøp eller lei nå!

Kameradetektor for utvendig bruk

Utendørs kameradetektor

Få tidlig varsel hvis intrengere er på byggeplassen

Få alarm melding med 3 bilder i vga oppløsning

Vanntett til IPX5 standard

Pet immun opp til 60kg

Les mer om vår utendørs kameradetektor her ->

Mobil Byggeplass
antenna

Bevegelsesdetektor med dobbeldeteksjon

Detekter med dobbeldeteksjon for å unngå falske alarmer

Kan plasseres på krevende plasser som kaldtområder.

Les mer om vår bevegelsesdetetor med dobbeldeteksjon her ->

Dual detektor