kontakt oss for gratis befaring

FG-godkjent Grad 2

FG-godkjent Grad 2

Norgesalarmen er FG-godkjent i Grad 2. Bedrifter som har krav på seg fra forsikringsselskap om Grad 2 godkjenning, kan benytte vårt utstyr. Privatpersoner kan også få rabatt på forsikringen. Noen forsikringsselskap at alarmsentralen skal være tilkoblet alarmstasjon før de gir rabatt. Med Norgesalarmen koster dette Kr 150,- pr. måned. Rabatten må da overstige Kr 1500,- pr. år. for at dette skal være lønnsomt.

 

Portal -/Skytjeneste

Portal -/Skytjeneste

Gratis Portal/Skytjeneste. Sjekk hendelser, hent bilder, slå på/av alarm og styr smarthusstyringer fra hvor som helst med nettleser eller App. Motta alarmer som push-meldinger til smarttelefon og nettbrett. Med dette øker du sikkerheten, tilgjengeligheten og sparer penger i forhold til å benytte utleieaktørene.

Alarmstasjon

Alarmstasjon

Hos oss er alarmstasjontjenesten valgfri. Ønsker du å være tilknyttet forsikringsgodkjent alarmstasjon koster dette kun fra kr 150,-/mnd for private og kr 300,-/mnd for næring. Vi tilbyr vekteroppmøte fra vårt nettverk av offentlig godkjente vaktselskap mot betaling pr. utrykning.

Kjøp eller lease

Kjøp eller lease

Ønsker der ikke å kjøpe/invistere, har vi også mulighet til å lease ut alarmsystemet til firma. Ta kontakt og spør om et leasing alternativ så sender vi pris på både kjøp og leasing.

Spar penger ,unngå abonnement

Spar penger ,unngå abonnement

Få tilgang til et av markedets mest avanserte alarm- system uten å måtte inngå leieavtale av noe slag. Våre tilvalg er frivillige. Ønsker du å være tilknyttet en fg-godkjent alarmstasjon koster dette kun kr 150,-/mnd for private og kr 300,-/mnd for næring. Vi tilbyr vekteroppmøte fra vårt nettverk av offentlig godkjente vaktselskap mot betaling pr. utrykning.

Full fleksibilitet

Full fleksibilitet

Norgesalarmen er en ny generasjon trådløs alarm med overføring av bilder og video til smarttelefon nettbrett, pc og mac. Plugg sentralapparatet til internett og benytt vår portal/skytjeneste til fjernstyring av alarm, lys, varme, kjøl/frys og andre smarthus funksjoner. Dersom du ikke har internett kan du kjøpe et billig gsm-abonnement og fjernstyre anlegget med enkle sms kommandoer.

Å se er å vite

Å se er å vite

Norgesalarmen benytter detektorer med kamera og har også IP kamera som integrerer med systemet. Dette gir en komplett løsning med videoverifikasjon når alarmen går. Alarmene kommer som push meldinger via App eller som e-post, sms/mms. Ved mottak kan du straks avgjøre hvorvidt alarmen er skarp eller ikke. Med videoverifikasjon kan du selv ringe politiet. De har da plikt til å gripe inn. Du har også mulighet til å SE HJEM og sjekke at alt står bra til.

Smartbygg

Smartbygg

Med Norgesalarmen kan bedrifter kontrollere mer en alarmen. Det er mulighet for å overvåke temperatur på serverrom, og starte tiltak hvis temperatur er for høy. F.eks starte en vifte/aircondition eller lignende. Muligheter for å automatisere lys og temperatur etter når folk er på jobb, for å spare kostnader. Man kan også resette alle typer enheter gjennom portal.

Adresse:
iAlarm.no
Smalvollveien 44
NO-0667 Oslo

Orgnr:
987 547 227 MVA

E-post:
[email protected]

Telefon:
Hovednr.: 04357 (0+HELP)
Salg: +47 982 88 802
Service: +47 469 20 544

Sikre dine lokaler, kjøp eller lei nå!

mobilnfc_cir

NFC Tag Leser

Bruk mobilen’s integrerte NFC eller NFC-tags til å slå av og på alarmen.

Enklere blir det ikke.

Kan stå både ute og inne (IPX5).

Opp til 40 tags/mobiler.

Langt batteriliv.

Les mer om vår NFC Leser her ->

tag_round
multidetekor

Mini Multidetektor

Liten og kompakt multidetektor med røykdetektor, bevegelsesdetektor og temperaturdetektor.

Spar penger med å kjøpe kun 1 detektor for 3 funksjoner.

Les mer om vår Mini Multidetektor her ->

multirou